donderdag 6 oktober 2011

Nefroloog en CB

Binnen een week zijn we op bezoek geweest bij de nefroloog en het consultatiebureau.

Mika zit nu rond de 9 kilo en is rond de 70 cm.
Hij lijkt wel een dip te maken in zijn groei en de groeihormonen gaan echt aangevraagd worden of we ze ook krijgen is nog even afwachten en we zullen zijn lijn dan weer gaan volgen.
Ook zal Mika wel weer aan de ACE-remmers moeten. Dit is de enalapril die de bloeddruk moet verlagen en de uitstoot van eiwitten in zijn urine moet tegen gaan, dit kan uiteindelijk een klein deel schelen voor uitstel van niervervangende therapie en tsja alle kleine beetjes helpen. Maar ja feit is wel dat Mika vorig jaar bij het voorschrijven van de enalapril enorm reageerde en zijn bloedwaardes de pan uitrezen, als we dit gaan starten zal dit dan ook gaan onder strakke begeleiding van het ziekenhuis. Nog even afwachten dus wanneer dit zal starten.

Bij het Cb (5-10-2011) waren ze uiterst tevreden over Mika sinds een maandje doet hij ook ineens zoveel meer. Op zijn verjaardag kon hij nog niet zelf gaan zitten of kruipen, wel trok hij zich op als hij ergens naast werd gezet nu, nu kan hij al tijgeren, zelf zitten optrekken en langs alles lopen, zijn we dus helemaal gelukkig mee! Ook heeft Mika zijn vaccinaties weer gekregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google Analytics Alternative