donderdag 18 november 2010

Consultatiebureau 18 november

18 November zijn we naar de consultatiebureau geweest want zijn ontwikkeling zal ook daar in de gaten gehouden worden en Mika doet gewoon gezellig mee met het rijksvaccinatieprogramma. Deze keer dus leuk 2 prikken met een extra toevoeging hep B ivm zijn toekomst. Verder vond ze dat hij het prachtig doet, groeit goed, maar dat zien wij ook en dan vooral in de breedte.
Enige aandachtspunt is de ontwikkeling van zijn hoofdje maar dit hadden wij zelf ook wel een beetje gezien, hij heeft moeite zijn hoofdje lang omhoog te houden, daar hebben we dan ook een oefening voor gekregen.
'smiddags moest ik naar de tandarts voor het vullen van een gaatje en heeft Mika oma trijnie even beziggehouden. Anderhalf uur lang alleen maar gehuild. Waarschijnlijk :lees hopelijk: kwam dit door zijn vaccinaties en is hij niet nu al eenkennig , maar na thuiskomst bleef hij onrustig, na een zetpilletje is hij heerlijk gaan slapen…
Ook hebben we vanavond even gebeld met de nefroloog over Mika zijn medicijnen. Zijn recepten voor zijn natrium en antibotica hadden als einddatum 19-11 we wisten dat de antibiotica niet verder hoefde maar over het zout wisten we niet en we hadden nog wel genoeg. Dus even gebeld. Het zout moeten we gewoon blijven geven en we hebben een nieuwe (preventieve) antibiotica gekregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google Analytics Alternative