woensdag 9 maart 2011

Nog niet geopereerd, maar vrijdag gaat het dan (hopelijk) gebeuren

Inmiddels zijn we 3 weken verder en Mika is nog niet geopereerd. De operatie stond gepland voor 4 maart maar helaas door een grote operatie die verkeerd gepland was kon deze operatie niet doorgaan. Gelukkig belde ze de maandag al. Was wel even balen maar het is niet anders. Nu is de operatie voor a.s. vrijdag gepland. Dus nu maar duimen dat er geen gekke dingen tussen komen.
Ondertussen gaat het erg goed met Mika. De week na de geplande operatie zijn we nog bloed wezen prikken en hebben we een plasje ingeleverd. Zijn waardes in zijn bloed zakken steeds meer terug naar zijn oude waardes. Gelukkig maar, en we merken ook aan Mika dat hij weer beter in zijn velletje zit. Het is echt weer onze vrolijke lachebek… Helaas was zijn urine weer wat onrustig en hebben we nog wat op kweek laten zetten in het ziekenhuis. Hier was een kleine onrust te zien maar met het oog op de operatie toch even een ander antibioticakuurtje.
Daarna volgde 2 weken zonder ziekenhuisbezoek, wat heerlijk is dat! Twee weken gewoon 3 dagen naar kantoor… en waar andere mensen misschien liever een dagje thuis blijven van het werk was dit echt een verademing voor mij… Sinds het terugkomen was dit nog niet een keer gebeurt. Elke keer was er wel wat, en als het in het vooruitzicht lag dan was er weer iets dat Mika met spoed naar het ziekenhuis moest ofzo. Ik moet zeggen dat deze 2 weken rust me erg goed doen
Nu duimen dat Mika ook na de operatie weer snel stabiel zal worden. Ik verwacht nl wel dat hij een kleine terugslag krijgt.
Dit weekend verblijven we dus weer een weekendje in het WKZ. We hopen er zondag of maandag weer uit te mogen als alles goed is gegaan, maar weten dit eigenlijk niet precies. Allemaal erg spannend dus…
Ik zal van het weekend hier wel weer te vinden zijn om te vertellen hoe de operatie is gegaan…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google Analytics Alternative