donderdag 17 februari 2011

Peg plaatsingsoperatie toch afgelast!

Gistermiddag werd bekend dat Mika toch een buikvirusje heeft, op zich niets ernstigs, maar het Norovirus is wel erg besmettelijk, dus mochten we naar een aparte kamer en kreeg hij contactisolatie, dat houdt in dat de zusters en dokters die hem aanraken allemaal een lange jas en handschoenen moeten dragen om een epidemie op de afdeling te voorkomen. Een voordeel was dan ook wel dat we een eigen kamer kregen, lekker slapen zonder de piepjes van de buurman en Mika voelt zich verder niet heel erg beroerd ofzo, hij is gewoon lekker vrolijk dus ja het virusje moet er alleen nog uit.
De zaalarts gaf ook aan dat het niets uitmaakt voor de operatie van vandaag.
Vanmorgen zou om 8.45 uur de operatie op het programma staan, helaas liep de 1e operatie uit. De verpleegkundige ging even doorgeven dat Mika Noro positief was in verband met het ontsmetten van de operatiekamer na afloop. En tsja toen zouden we eerst niet als 2e moeten maar als laatste, op zich nog niet zo'n heel groot probleem, maar later kwamen er twijfels of er uberhaupt wel geopereerd ging worden… De zaalarts vond het geen probleem maar de ??????anesthesist vond het niet verantwoord ivm het virus en iets wat verhoging wat hij ineens die ochtend had ??
En hij is uiteindelijk dan de baas. Op zich zijn wij ook wel van mening als er extra risisco's aan kleven dan moet het niet door gaan maar we balen wel enorm dat hij nu weer ongeveer 2 weken is uitgesteld, we dachten wel even klaar te zijn na deze opname met de opnames. Maar er gaat er snel nog 1 komen dus… Wat ook balen is dat het pas bekend werd terwijl wij zaten te wachten en ze had het beter de dag van tevoren al kunnen regelne dan hadden we niet zo in onzekerheid gezeten vanmorgen… Want pas rond half 12 kwam het hoge woord eruit…Daarna mochten we nadat de PH meting was uitgeschakeld ook naar huis toe… Dus zijn arjan, mika en ik even gaan lunchen bij van der valk onder het mom van het ontslag maar vieren, je moet er toch nog een beetje een feestje kunnen maken af en toe…
's avonds kwamen opa en oma sven weer thuisbrengen dus we zijn weer compleet!!! Dat is dan ook wel weer erg fijn…
Flink balen dus en helaas weer een tegenslag… We hebben gelukkig nog niet genoeg te verduren…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google Analytics Alternative