donderdag 5 januari 2012

Ziekenhuis opname

Update mika. Vanmiddag een drukke middag gehad.Na het poli bezoek werd besloten mika op te nemen. Wij hadden het eigenlijk wel een beetje verwacht en al de hoog nodige spullen meegenomen. Op weg naar het ziekenhuis zeiden we zelfs tegen elkaar laat hem maar opnemen want dit gaat niets worden zo ziek was hij. Niets hield hij binnen.Hij had vannacht heel veel gespuugd en vanmorgen voordat we weggingen om half 12 ook al 3 keer. En we zeiden al als we vandaag gen afspraak hadden dan hadden weer gisteren al gebeld.wij ons verhaal gedaan bij dokter konijnenberg. En zij kwam ook.al snel.tot de conclusie opname
... Eerst langs het lab voor het bloed en daardoor door naar kikker. Al snel werd.duidelijk dat zijn kreaat was verhoogd van 200 naar 500. Dit betekent dat.zijn neen zijn bloed nog slechter schoonhouden. En dat er dus mee gif in zijn bloed zit waardoor hij nog zieker is. Met spoed moest er een echo gemaakt worden of het geen obstructie was. Gelukkig bleek dit niet zo te zijn. Bij terug komst op de kamer kwam de nefroloog.Hij heeft urinewegontsteking. waarschijnlijk waarschijnlijk zelfs nierbekken alleen heeft hij niet de hoge koorts die daarbij past. Wel loopt hij al de hele week niet meer los en slecht aan de hand en dat kan ook door de pijn in zijn buik zijn gekomen.De medicijnen die we zondag gestart zijn heeft hem een zetje de verkeerde kant op gegeven. Vorig jaar had mika ook al slecht.gereageerd op de enalapril een bloeddruk verlager, maar hij moest hem toch weer krijgen voor de eiwitten in zijn urine en hoge bloeddruk. Nu heeft dedokter hem toch maar afgezworen.
Daarnaast heeft hij teveel vocht en te weinig zouten. Hij ligt daarom nu aan het infuus met een katether via het infuus krijgt hij alleen hetvocht binnen wat hij verliest aan urine met de katheter en een klein beetje extra voor wat hij uitzweet. En antibiotica voor de ontsteking. Om 8 uur vanavond prikken ze weer bloed om te kijken wat zijn zouten doen. En dan morgen ochtend weer voor zijn kreaat en de rest. Het is dus even afwachten wat zijn lichaam gaat doen. Aan de buitenkant is hij niet zo heel ziek helemaal zo zonder voeding maar zijn nieren zijn erg ziek momenteel zegt de arts. Hopen op verbetering morgen in zijn waarden. Bedankt voor al jullie lieve berichtjes dat doet ons erg goed . Hou jullie o.a. de hoogte. Heb hem met mijn telefoon geschreven dus er zitten af en toe wat spelfouten in door het stomme swype ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google Analytics Alternative