woensdag 20 oktober 2010

Vrijdag naar huis

Terwijl Mika lekker aan de sondevoeding werk ikeven het verslag bij.
Gisteren weer veel gebeurt, iedereen kwam langs en was met ons ontslag bezig maar niemand kon precies vertellen hoe en wat. Bleek uiteindelijk ook een communicatiefout want de artsen dachten dat we al een sonde konden inbrengen maar dit moeten we nog leren vandaag. We mogen nu dus vrijdag lekker weer naar huis.
Vandaag kwam de dietiste ook nog langs, ik heb een recept meegekregen voor zijn flessen. Dit moet een week zo blijven, dan worden de bloedwaardes weer opgenomen en dan word er gekeken of de samenstelling verander d moet worden. Het kan dus zo zijn dat de melk elke week een iets andere samenstelling krijgt. Deze week ga ik ook mijn borstvoeding afbouwen en dan gaan we volledig over op kunstvoeding. Het kan niet gelijk omdat anders de bloedwaardes te veel kunnen gaan verschillen volgende week.
Mika groeit goed! Hij was vandaag weer 90 gram aangekomen! Maarja wat wil je alshet toch wel bijgevuld word met een slangetje. Zijn bloedwaardes waren trouwens ookweer iets gedaald,maar heb verder geen arts hierover gesproken
Ben blij morgen weer naar huis te mogen, maar aan de andere kant is het ook wel weer heel spannend. Je zit hier in een veilige omgeving, en straks moeten we weer mee in de dagelijkse dingen.Is toch weer een drempel. Hoe zouden mensen omgaan met zijn sonde, hoe kan ik zien ofhetgoed met hem gaat, allemaal van die onzekerheden Dus heb het gisteravond echt een beetje moeilijk gehad. Nog een goed gesprek gehad met de zuster en dat was ookwel erg fijn. De begeleiding vanuit het ziekenhuis is gelukkkig echt heel goed.
Nou morgen dus naar huis dus tot snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google Analytics Alternative